Прі прихований дорогоцінний камінь Федерації

Драматичне розширення 'box' створило додатковий простір, який потрібен цій сім’ї з п’яти. "Ми не формальні люди, тому ми хотіли будинку, який був розслабленим, випадковим та функціональним", - каже власник дому Прю. Фото: Chris Warnes

Пошук будинку для розміщення їх зростаючої родини привів Прю та Джеймі до цього будинку Федерації на нижньому Північному березі Сіднея.

Сховані з вулиці двома щільними рядами сосни кипарисів, вони не по-справжньому оцінили, що це за дорогоцінний камінь, поки дерева не були видалені на початку 18-місячного ремонту, у 2011 році.

Як і раніше, будинок був добре представлений, але датований задній додаток, дивно налаштований басейн та задній двір, розділений низькими стінами та садами партеру, означали зміни, щоб зробити його назавжди домом для пари та їхніх трьох синів, Оскар, 11, Х'ю, дев'ять, і Генрі, чотири.

Переробка макета

Усередині були вирішені інші проблеми: дві спальні на першому поверсі були занадто маленькими, основний номер спальні, втиснутий у простір даху, був довгим і вузьким, а підвальна бабуся - просто зайвою.

Перш ніж придбати будинок, пара зв'язалася з Джоном Роузом від Tanner Kibble Denton Architects, щоб розібратися в його погляді на будинок. Пропозиція Джона полягала в тому, щоб збити існуюче розширення і замінити його ультрасучасним «ящиком».

"Попередні доповнення були зроблені у французько-провінційному стилі з деякими псевдо-федераційними деталями, " - каже Джон. «Крім естетичних питань, їй не вистачало пам’яті, і макет був складним. Концепція коробки була розроблена для доповнення коріння Федерації будинку. Старі та нові мають дуже різні вирази, але вони покликані працювати в гармонії ".

"Ви не бачите жодних змін, які ми внесли з вулиці; це повний сюрприз, коли ти заходиш через двері, - каже Прю. «Це відчувається як відступ від світу. Почувається як удома ». Фото: Кріс Уорнес

Нове доповнення

На першому рівні в приміщенні розміщені кухні та білизна високої якості, а також світла та простора вітальня / обідня зона. Тут укладання дверей дозволяє кімнаті стати єдиним з садом. Спальні кімнати для хлопців, дві ванні кімнати та сімейний номер містяться на першому поверсі коробки.

Окрім розширення будинку ззаду, планування оригінального будинку було перероблено так, щоб воно краще відповідало способу життя сім'ї.

"Дім районовано, щоб дати батькам та дітям розлуку", - каже Джон. "Цей дизайн є більш універсальним і дійсно ввійде в свої сили, коли хлопчики ростуть від юнаків до підлітків до дорослих".

Виходимо назовні

Мабуть, найяскравіша особливість цього будинку - живий павільйон, що прилягає до обідньої зони на відкритому повітрі. З’єднаний з основною будовою вітром, його можна відкрити до саду або закрити, щоб створити додаткову кімнату для відпочинку та розваг.

Прі зізнається, що у неї були сумніви, але павільйон став одним з її улюблених просторів. "Я неохоче ставила дах у цій кімнаті, бо боялася втратити багато нашого північного сонця", - каже вона. "Архітектор: 1, клієнт: 0."

Переглянути галереюФедерація родини назавжди вдома

Теги:  Дитячі кімнати Saln Домашні тури 

Цікаві Статті

add
close